تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

راه های کاهش سرطان معده:چه بخوریم و چه نخوریم

     

    سرطان معده هر ساله یک میلیون انسان را در سطح جهان تحت تاثیر قرار می دهد. آمارها نشانگر افزایش سرطان معده در بین جوانان می باشد.

    به گزارش شفقنا زندگی از تی آر تی این سرطان معمولا نشانه‌های مشخصی ندارد و تشخیص آن توسط اشعه ایکس یا معاینه عادی بسیار مشکل و تقریبا غیر ممکن است.

    این بیماری تنها از طریق آندوسکوپی قابل تشخیص می باشد و معالجه آن بسیار دشوار است. اما با رعایت رژیم غذایی مناسب می‌توان احتمال ابتلا به این بیماری خطرناک را کاهش داد.

     

    موادی که در رژیم غذایی روزانه نباید فراموش شود:

    مرکبات: مرکبات همگی سرشار از ویتامین C هستند و این ویتامین ضد سرطان نیز هست. ویتامین سی با رادیکالهای آزاد که به طور معمول در متابولیزم ما ایجاد می‌شوند و بسیار خطرناک هستند مقابله می‌کند. همچنین مرکبات دارای ماده دیگری به نام Flavonoids یا فلاونویدز هستند که از حمله سلولهای سرطانی به بافتهای سالم جلوگیری می‌کند. البته این ماده در بخش درونی میوه نیست و بیشتر در پوسته خارجی میوه قرار دارد، بنابراین اضافه کردن پوست مرکبات به صورت رنده شده به سالاد می‌تواند در جهت مقابله بتا این بیماری مفید باشد.

    هویج: رنگ روشن نارنجی هویج نتیجه بتاکاروتن، یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است. این آنتی اکسیدان رادیکالهای آزاد را همانند ویتامین سی از کار می‌اندازد. این دو ماده در کنار هم با رادیکالها می‌جنگند، ویتامین سی رادیکالها را درون جریان خون خنثی می‌نماید و بتاکاروتن پوسته سلولها را محافظت می‌نماید.

    سیب‌زمینی شیرین: این نوع سیب زمینی‌ها نیز سرشار از بتاکاروتن هستند که البته رنگ نارنجی ملایم این نوع سیب زمینی نیز ناشی از همین ماده است. همچنین این سیب‌زمینی‌ها دارای ماده دیگری هستند به نام اسید کافئیک. این اسید هیچ ارتباطی با کافئین یا قهوه و کاپوچینو ندارد. این ماده موجب قطع جریان خون به تومورهای درحال رشد می‌گردد.

    خانواده پیازها: پیاز، سیر و پیازچه همگی باعث جلوگیری از سرطان می شوند. بوی شدید سیر در نتیجه وجود آلیسین در آن است. آلیسین یک ماده ضد سرطان است.

     

    مواردی که باید از آن‌ها دوری کرد:

    فراورده‌های گوشتی: فرآورده گوشتی از عاملین اصلی سرطان معده و دستگاه گوارشی هستند.

    غذاهای شور: بدن تنها به میزان اندکی نمک نیاز دارد، اما بسیاری از ما بیش از مقدار مورد نیازمان نمک دریافت می‌کنیم. غذاهای شور با سرطان معده ارتباط دارند. پس از غذاهای کنسروی، چیپس و نمکدان نیز دوری کنید.

    هلیکوباکتر پیلوری: آخرین چیزی که باید از آن دوری کنید هلیکوباکتر است. این باکتری که موجب زخم معده می‌شود، در بدن بسیاری از افراد ممکن است وجود داشته باشد. بنابراین در صورت مبتلا بودن به این باکتری طی یک دوره مصرف آنتی بیوتیک تجویز شده این باکتری را از بین ببرید.

     


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ جمعه 7 آذر 1393 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : سرطان ,ماده ,معده ,ویتامین ,مرکبات ,باکتری ,سرطان معده ,دوری کنید ,کنید هلیکوباکتر ,آنتی اکسیدان ,دارای ماده ,
    راه های کاهش سرطان معده:چه بخوریم و چه نخوریم

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز سه شنبه 4 مهر 1396

  • تعداد وبلاگ :55472
  • تعداد مطالب :149548
  • بازدید امروز :459709
  • بازدید داخلی :36137
  • کاربران حاضر :198
  • رباتهای جستجوگر:475
  • همه حاضرین :673

تگ های برتر